Artiest
Titel
uitgebreid zoeken

Bennie Jolink - Post Normaal

Bennie Jolink, van oorsprong beeldend kunstenaar, brengt op zijn nieuwe album ‘Bernard Joling: Post Normaal’ zijn drie meest geliefde kunstvormen samen. Het album met daarop 12 nieuwe songs is verpakt in een 96-pagina tellend boek. Tekstueel bevat het boek de songteksten, een uitgebreide uitleg over alle songs, en verhalen en herinneringen die Bennie schreef sinds het afscheidsconcert van Normaal in 2015. Daarnaast het is boek geillustreerd met ruim 60 tekeningen van Bennie’s hand, die allen betrekking hebben op de songs, de verhalen en de personen die hierin voor komen. Kortom, een prachtige combinatie van muziek, tekst en beeldende kunst.

BESTEL EN WIN EEN GESIGNEERD CANVASDOEK!
Onder degenen die het album 'Post Normaal' van Bennie Jolink bij ons aanschaffen verloten we een gesigneerd canvasdoek en een aantal andere prijzen! Meedoen? Mail de kassabon naar acties@platomania.nl ovv "Bennie Jolink actie". De winnaar krijgt persoonlijk bericht


Drager: BCD (1) Releasedatum: 29-03-2019 Herkomst: NL
Prijs: € 39,95 Levertijd: verwacht op 29-03
Drager: LP (1) Releasedatum: 26-04-2019 Herkomst: NL
Prijs: € 22,99 Levertijd: verwacht op 26-04
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
355
355 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO