Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
FRESKU, FRESKU, CD, 0602527387413

FRESKU

FRESKU

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 2600830 EAN: 0602527387413
€ 8,50
RECENSIE
Door de track Brief Aan Kees als open sollicitatie op internet te zetten, wist de Eindhovense rapper Fresku ook daadwerkelijk de aandacht van Kees de Koning op zich te vestigen. Het Topnotch-opperhoofd onderkende zijn grote talent en tekende hem op zijn label.

Fresku (spreek uit: Friskoe) heeft uitgebreid de tijd genomen om zijn solodebuut op te nemen. Naar eigen zeggen zou het album pas uitkomen wanneer het een klassieker zou zijn. Nou, het is erg vroeg om zoiets nu al te beweren, maar met deze titelloze plaat zou hij wel eens een eind op weg kunnen zijn.

Fresku is een zeer goede schrijver en wisselt openhartige tracks (Mama, Ik Snap Je, Twijfel, Mijn Dochter) af met lossere komische nummers (Lamballen, Kutkop). Het gaat hem beide goed af, mede door zijn fantastische taalgevoel en overtuigende overdracht. De beats zijn vooral van Teemong, het multitalent dat tevens verantwoordelijk is voor vele grappige en opzienbarende clips en filmpjes met Fresku.(Zoek maar eens op!) Het is tijden geleden dat ik in dit genre zo'n sterke debuutplaat hoorde.
Recensent : Redactie
Datum : 5-12-2010
verschenen in Platomania : 267
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
364
364 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO