Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar.
NO JUJU, ZWART LICHT, CD, 0602527518190

ZWART LICHT

NO JUJU

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Niet meer leverbaar
Herkomst: NL Item-nr: 2658137 EAN: 0602527518190
RECENSIE
Begin vorig jaar denderde Zwart Licht de game in met keiharde live-shows en de debuut-cd Bliksemschicht. Energieke raps van Akwasi en Leeroy over frisse beats van Hayzee. Dit album kende de nodige Grime- en Dubstepinvloeden en deze nieuwe EP borduurt hier op verder.

No Juju is een hype album geworden. De perfecte soundtrack voor een krakersrel of gevangenisopstand, en natuurlijk is een dikke show gegarandeerd, maar het album ontbeert wel enkele vorm van subtiliteit. Op Bliksemschicht waren de opgefokte raps van Akwasi nog enigszins te volgen, maar hier overschreeuwt de talentvolle mc zich toch enkele malen. Rustpunten vinden we pas aan het eind van de plaat waar we wat traditionelere hiphop tegenkomen. Vooral de Tafels-remix (met Zo Moeilijk en Rico) is erg sterk.

Dit tussendoortje van de Amsterdammers zal het zeker goed doen in de moshende zalen.We kijken echter reikhalzend uit naar het ware meesterwerk dat er zeker nog in moet zitten.
Recensent : Redactie
Datum : 20-10-2010
verschenen in Platomania : 272
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
364
364 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO