Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
BECK SEIZOEN 4, TV SERIES, DVD, 5425019007058

TV SERIES

BECK SEIZOEN 4

Drager: DVD (Aantal 4) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 2663605 EAN: 5425019007058
€ 17,99
RECENSIE
In deze spannende detectivereeks doet Martin Beck dienst als nuchtere antiheld. Als inspecteur bij de moordbrigade van de Zweedse nationale politie, krijgt hij met zeer uiteenlopende moordzaken te maken. Beck voert uit wat zijn superieuren hem gebieden, zonder zich teveel aan hun beweegredenen te storen. Hij is een intelligente en uiterst gedreven speurder, die ongeevenaard is in het maken van analyses. Het afnemen van verhoren behoort tot zijn specialiteiten. Fysiek gezien is Beck allerminst een atleet, hij slaapt slecht en heeft veel last van zijn maag, dat belet hem echter niet zijn werk als inspecteur doeltreffend en doortastend uit te voeren. Beck wordt grandioos vertolkt door Peter Haber (Millennium: Mannen Die Vrouwen Haten), ook wel de Zweedse Depardieu genoemd.

Alle afleveringen zijn geinspireerd op personages en voorvallen uit de boeken van Maj Sjowall en Per Wahloo, het beroemde Zweedse schrijversechtpaar. Zij worden beschouwd als de grondleggers van de Scandinavische maatschappijkritische misdaadroman. Hun voorbeeld werd door velen gevolgd. Het oeuvre van Sjowall en Wahloo is in 27 talen uitgegeven en wereldwijd werden meer dan 10 miljoen exemplaren van hun boeken verkocht.
Recensent : Redactie
Datum : 6-07-2014
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
363
363 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO