Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
HERE COMES THE NIGHT, JAGER, MARIKE, CD, 9789073936522

JAGER, MARIKE

HERE COMES THE NIGHT

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 2748580 EAN: 9789073936522
€ 14,99
RECENSIE
SPECIAL EDITION: Verpakt in een fraaie blikken trommel met logo opdruk, een glow-in-the-dark verrassing, kand op zgn. 'gouden wikkel' en een exclusieve 100% Marike zuivere kussensloop met titel tekst.

Na haar tweede plaat Celia Trigger uit 2008 werd het weer eens tijd voor een nieuw album van een van Nederlands beste singer/songwriters. Here Comes The Night is dat nieuwe album en het is een behoorlijke koerswijziging. Het laat een totaal andere kant van Marike Jager horen. Ze grijpt duidelijk terug op invloeden van de jaren ’60 en ’70. Ook haar stem klinkt anders en de liedjes tonen een grote variatie in stijlen. Dat maakt de plaat van het begin tot het eind een uitermate boeiende luisterervaring. Marike Jager varieert veelvuldig met tempowisselingen, instrumentaties, geluiden, minder voor de hand liggende akkoorden en haar stem. Het begint al direct met de opener, het titelnummer. Ook de andere liedjes zijn fraaie voorbeelden van de ‘nieuwe’ Marike, zoals Listen To Your Baby. Hierop is een heerlijk orgeltje te horen, net als op Covered. Misschien wel het beste liedje van de plaat is Traveller: een nummer dat direct blijft hangen. Het begint met een Supertramp-achtig Fender Rhodes-geluid en het refrein is zeer aanstekelijk. Met Here Comes The Night heeft Marike Jager zonder twijfel een uitermate geslaagde koerswijziging ingezet. Het is haar beste en meest afwisselende plaat tot nu toe en een absolute aanrader!
Recensent : Redactie
Datum : 3-12-2011
verschenen in Platomania : 276
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
361
361 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO