gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
2 voor € 15,00

DIO

BENJAMIN BRAAFS FESTIVAL

Genre: Hiphop & Soul
Label: POP JV TOP NOTC
Releasedatum: 06-07-2012
Herkomst: NL
Item-nr: 2963938
EAN: 0602537008490
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Benjamin Braaf’s Festival, het nieuwe album van Dio, is de opvolger van het succesvolle debuutalbum Rock ’n Roll. Vorige week verscheen de tweede single Ze Houdt Van Me, met een opvallende rol voor actrice en zangeres Hadewych Minis. Er staan niet veel features op het album, vertelt Dio. Eigenlijk alleen met Hadewych, Sef en Willem van The Opposites.

Dat betekent niet dat Dio zijn album moederziel alleen bij elkaar heeft zitten pennen. De hulp zat aan de achterkant. Waar Dio op zijn debuut nog samenwerkte met verschillende producers, werden nu alle tracks ingeblikt door Joris Titawano SirOJ. Dio werkte in het verleden ook al met de producer, onder meer op SirOJ’s eigen album Goed Ontmoet. Ook een andere oude bekende keert terug: Tjeerd Bomhof van Voicst. Ook met hem werkte Dio op zijn debuut al samen. Sindsdien hebben we altijd contact gehouden. We wilden graag nog eens samenwerken, maar dat kwam er steeds niet van. Ik was al een tijdje bezig met mijn album en wist niet precies wat ik wilde. Toen heb ik Tjeerd gebeld. Zijn manier van werken is totaal anders. Soms kwam hij met alleen een akoestische gitaar naar me toe.

(3voor12)

nieuwsbrief