Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
BENJAMIN BRAAFS FESTIVAL, DIO, CD, 0602537008490

DIO

BENJAMIN BRAAFS FESTIVAL

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: 3 a 5 werkdagen
Herkomst: NL Item-nr: 2963938 EAN: 0602537008490
€ 6,00
RECENSIE
Benjamin Braaf’s Festival, het nieuwe album van Dio, is de opvolger van het succesvolle debuutalbum Rock ’n Roll. Vorige week verscheen de tweede single Ze Houdt Van Me, met een opvallende rol voor actrice en zangeres Hadewych Minis. Er staan niet veel features op het album, vertelt Dio. Eigenlijk alleen met Hadewych, Sef en Willem van The Opposites.

Dat betekent niet dat Dio zijn album moederziel alleen bij elkaar heeft zitten pennen. De hulp zat aan de achterkant. Waar Dio op zijn debuut nog samenwerkte met verschillende producers, werden nu alle tracks ingeblikt door Joris Titawano SirOJ. Dio werkte in het verleden ook al met de producer, onder meer op SirOJ’s eigen album Goed Ontmoet. Ook een andere oude bekende keert terug: Tjeerd Bomhof van Voicst. Ook met hem werkte Dio op zijn debuut al samen. Sindsdien hebben we altijd contact gehouden. We wilden graag nog eens samenwerken, maar dat kwam er steeds niet van. Ik was al een tijdje bezig met mijn album en wist niet precies wat ik wilde. Toen heb ik Tjeerd gebeld. Zijn manier van werken is totaal anders. Soms kwam hij met alleen een akoestische gitaar naar me toe.

(3voor12)
Recensent : Redactie
Datum : 7-04-2012
verschenen in Platomania : 289
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
359
359 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO