Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
UNTIL THE QUIET COMES, FLYING LOTUS, CD, 0801061023027

FLYING LOTUS

UNTIL THE QUIET COMES

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: 3 a 5 werkdagen
Herkomst: NL Item-nr: 2992038 EAN: 0801061023027
€ 16,99
RECENSIE
Het 3e album van Flying Lotus is een van de meest toegankelijke tot nu toe. Nog steeds weet Steven Ellison zijn hiphop georiënteerde beats op de luisteraar af te vuren maar tegelijkertijd zijn alle nummers wel meer gepolijst. Niet dat het daardoor saai is geworden, integendeel. Het zal eerder de ontwikkeling van Flying Lotus zijn. Daar waar Cosmogramma nog de grenzen werden afgetast is het album Until The Quiet Comes eerder een album waarin Flying Lotus zijn eigen stijl meer heeft uitgewerkt. Het album straalt wel meer duisternis en rust uit. Hier en daar, zoals op bij de nummers Hunger, Electric Candyman en Phantasm, lijkt het wel meer jazzy ambient met hiphopbeats.

Toch is het, mede door gebruik van gastvocalisten als Erykah Badu en Thom Yorke en de strakke breakbeat en hiphopbeats en de diepe bassen,, zeker geen zoetsappig geheel geworden. Integendeel, dit is een album dat je keer op keer weet te verrassen. Flying Lotus is en blijft de koning van dit genre.
Recensent : Redactie
Datum : 14-08-2012
verschenen in Platomania : 291
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
359
359 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO