Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar.
HERE COMES THE NIGHT-LIVE, JAGER, MARIKE, DVD, 9789073936881

JAGER, MARIKE

HERE COMES THE NIGHT-LIVE

Drager: DVD (Aantal 1) Levertijd: Niet meer leverbaar
Herkomst: NL Item-nr: 2992099 EAN: 9789073936881
RECENSIE
(3voor12) ‘Een uitverkochte zaal is in afwachting van de nacht. Op het podium verschijnt zo nu en dan licht. Het piept, kraakt en klotst. Geluiden van de nacht.. Eigenlijk is iedereen blij dat hij of zij niet alleen is. Dan klinkt een stem door een megafoon: “Here comes the night…’. In 2012 tourt Marike Jager met haar band langs de Nederlandse theaters. Keer op keer weten ze het publiek te overtuigen. De band speelt met allerlei ‘audiomachines’, objecten van hout en roestig ijzer die geluid maken en bewegen. Langzaam wordt het publiek meegezogen de nacht in. Deze dvd is een prachtige live registratie van het spannende theaterconcert (in De Oosterpoort te Groningen op 15 februari jl.) waarin Marike Jager en haar band niet alleen muzikaal, maar ook visueel verrassen.

REPRISE: de ‘Here Comes The Night’ theaterconcert-reeks gaat met ong. 30 shows in reprise van oktober t/m december 2012. -

EXTRA: de dvd bevat ook een korte documentaire over de Audiomachinist (lengte: 9.30 min.). DVD-tracklisting: INTRO – COVERED – RADIO - THE LEAVES – RUSTY - LISTEN TO YOUR BABY - NATURAL WAY - DON’T ERASE ME - TRAVELLER - FASTER – REDUCER - LIKE YOU - HIDE & SEEK - CELIA TRIGGER - BREAK THE LAW – SPACE - HERE COMES THE NIGHT - Encore: HONEY, HONEY - KEEP ME WARM. De DVD-live-registratie heeft een duur van ruim 93 minuten.
Recensent : Redactie
Datum : 15-08-2012
Waardering : 7.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
361
361 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO