Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
LIVE AT HULL, WHO, CD, 0602537113491

WHO

LIVE AT HULL

Drager: CD (Aantal 2) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3002406 EAN: 0602537113491
€ 11,99
RECENSIE
Het concert op zondag 15 februari 1970 in Hull was één dag na het wereldberoemd geworden optreden van The Who in Leeds. ‘Hull’ was al eerder verkrijgbaar maar dan als onderdeel van een veelomvattende ‘Leeds’-box. Zo krijgt ‘Hull’ echter niet de bekendheid die deze dubbelaar wel degelijk verdient. Volkomen terecht dus dat ‘Hull’ nu apart is uitgebracht. De setlist van ‘Hull’ is vrijwel identiek aan die van het concert in Leeds, dus met een integrale uitvoering van Tommy.

De wordingsgeschiedenis van Live At Hull 1970 is hilarisch. Op de tape bleek aanvankelijk op een aantal nummers het basspel van John Entwistle te ontbreken. Technicus Matt Hay is eigenlijk de grote held van Live At Hull want hij is erin geslaagd om het basspel van ‘Leeds’ over te zetten. Ook andere gebreken van de opnamen zijn gerepareerd met stukjes ‘Leeds’. Zeker weten dat fans van The Who zo best in de maling willen worden genomen.

En wat zullen ze ook watertanden bij het vooruitzicht van alle platen van The Who op vinyl. De benodigde pick-up kunnen ze aan de Kerstman vragen. En het debuuralbum My Generation is op glorieus mono verschenen!
Recensent : Redactie
Datum : 15-11-2012
verschenen in Platomania : 293
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
363
363 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO