Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
MORE I LAUGH, THE HORNIER DUE GETS!, HALLO VENRAY, LP, 8714374570015

HALLO VENRAY

MORE I LAUGH, THE HORNIER DUE GETS!

Drager: LP (Aantal 1) Levertijd: 15 a 21 werkdagen
Herkomst: NL Item-nr: 3034718 EAN: 8714374570015
€ 10,99
 1. The Summer Is Gone
 2. Slow Change
 3. Not So Long
 4. Mr Bigshot
 5. Tuck, The Man
 6. Eugene
 7. Be Someone
 8. The Hearts And The Soul
 9. The Road
 10. Japanese Cars
 11. Las Vegas
RECENSIE
The More I Laugh, The Hornier Due Gets! van Hallo Venray behoort voor een redelijke groep muziekliefhebbers tot één van de pareltjes uit de Nederlandse popgeschiedenis. Maar ‘redelijk’ is in dit specifieke geval niet goed genoeg. En dat heeft Excelsior Recordings goed gezien; ze brengen de prachtige popklassieker met die welbekende navelhoes opnieuw uit. Ze doen dat via hun label ‘Re:’.

Dit allemaal om er voor te zorgen dat dit album terecht bij een veel grotere groep bekend zal worden. De buikenplaat met waanzinnige songs als Slow Change, Tuck, The Man, The Road, Las Vegas en Eugene zal door dit initiatief zeker (een zeer gerechtvaardigde) nieuwe aandachtsboost krijgen. Tip? Koop meteen de gelimiteerde versie. Dan maak je via een tweede cd ineens ook kennis met een hele trits (lekker venijnige en rauwe) demo’s van de songs. Graag ook aandacht voor het prachtige, zeer herkenbare, verhaal van Paul Nederveen (alias DJ St. Paul).

Ooh ja, dit album van Hallo Venray is de allereerste muziek die via ‘Re:’ heruitgegeven wordt. Er staat nog heel veel meer pracht en praal op stapel. De complete collectie van Daryll-Ann bijvoorbeeld. Verder wordt er opnieuw oud werk van The Serenes en The Tapes uitgebracht.
Recensent : Redactie
Datum : 24-11-2012
verschenen in Platomania : 293
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
359
359 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO