Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
VEEP SEIZOEN 1, TV SERIES, DVD, 5051888138229

TV SERIES

VEEP SEIZOEN 1

Drager: DVD (Aantal 2) Levertijd: Meer dan 3 weken
Herkomst: NL Item-nr: 3103922 EAN: 5051888138229
€ 8,50
RECENSIE
Veep volgt de baan en het persoonlijke leven van Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus; Emmy Award winnares voor Seinfeld), die in haar nieuwe rol als vicepresident er al snel achter komt dat de functie in niets lijkt op wat ze er zich van had voorgesteld en alles is waarvoor ze gewaarschuwd werd. Bedenker , (mede)schrijver en regisseur van de serie is Armando Iannucci (In the Loop).

In Veep wordt het wereldje in Washington behoorlijk op de korrel genomen. Selina Meyer komt er al gauw achter dat haar nieuwe baan als vicepresident niet is hoe ze zich die had voorgesteld. Haar drukke baan bestaat uit het blussen van politieke brandjes, ontelbare actes de préséance geven en de belangenbehartiging van de president, met wie ze een moeizame relatie onderhoudt. Daarnaast heeft ze een veeleisend privéleven en is het vaak jongleren tussen haar verschillende rollen. Veep is een heerlijke satire op het dagelijks herkenbare kantoorwerk en politieke wereldje, waar zelfs de meest banale beslissing – van een yoghurtsmaak tot het kiezen van een huisdier – onverwachte en verstrekkende gevolgen kan hebben.

Recensent : Redactie
Datum : 16-05-2013
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
365
365 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO