gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
2 voor € 15,00

TV SERIES

VEEP SEIZOEN 1

Label: WARNER HOME VI
Releasedatum: 12-06-2013
Herkomst: NL
Item-nr: 3103922
EAN: 5051888138229
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Veep volgt de baan en het persoonlijke leven van Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus; Emmy Award winnares voor Seinfeld), die in haar nieuwe rol als vicepresident er al snel achter komt dat de functie in niets lijkt op wat ze er zich van had voorgesteld en alles is waarvoor ze gewaarschuwd werd. Bedenker , (mede)schrijver en regisseur van de serie is Armando Iannucci (In the Loop).

In Veep wordt het wereldje in Washington behoorlijk op de korrel genomen. Selina Meyer komt er al gauw achter dat haar nieuwe baan als vicepresident niet is hoe ze zich die had voorgesteld. Haar drukke baan bestaat uit het blussen van politieke brandjes, ontelbare actes de préséance geven en de belangenbehartiging van de president, met wie ze een moeizame relatie onderhoudt. Daarnaast heeft ze een veeleisend privéleven en is het vaak jongleren tussen haar verschillende rollen. Veep is een heerlijke satire op het dagelijks herkenbare kantoorwerk en politieke wereldje, waar zelfs de meest banale beslissing – van een yoghurtsmaak tot het kiezen van een huisdier – onverwachte en verstrekkende gevolgen kan hebben.

Door Redactie op 2013-05-16

nieuwsbrief