Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
BREAKING BAD FINAL SEASON -NL SUBS-, TV SERIES, DVD, 8712609650471

TV SERIES

BREAKING BAD FINAL SEASON -NL SUBS-

Drager: DVD (Aantal 3) Levertijd: 11 a 14 werkdagen
Herkomst: NL Item-nr: 3190022 EAN: 8712609650471
€ 12,99
RECENSIE
MET NL ONDERTITELS!


Het eindigt met een knal. In de laatste afleveringen zorgen Emmy Award-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul, als Walter White en Jesse Pinkman, voor een bloedig slot van Breaking Bad. Terwijl Walt en Jesse proberen de puinhopen van de meth-wereld achter zich te laten, en de bezeten DEA-agent Hank Schraders hen het vuur aan de schenen legt, mondt het avontuur uit in een ontknoping die niemand in Walts wereld onberoerd laat. Geproduceerd door Vince Gilligan, Mark Johnson en Michelle MacLaren. De onvermijdelijke afloop van het memorabele verhaal van Walter White.

Extra's

Achter de schermen van het alternatieve slot,Alternatief slot,Audiocommentaar van cast en crew bij alle afleveringen,Bewijstape Jesse Pinkman,Bloopers,De sound mix,Fire in the hole: M60 proefopname,Life of a show runner,Meer dan 15 afleveringen van Inside Breaking Bad,Niet gebruikte en uitgebreide scenes,Proefopname,The final showdown,The main event,Uitgebreide en ongecensureerde afleveringen,Walts bekentenis

Recensent : Redactie
Datum : 19-02-2014
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
366
366 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO