Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
BOARDWALK EMPIRE SEIZOEN 4, TV SERIES, DVD, 5051888168882

TV SERIES

BOARDWALK EMPIRE SEIZOEN 4

Drager: DVD (Aantal 4) Levertijd: Meer dan 3 weken
Herkomst: NL Item-nr: 3299021 EAN: 5051888168882
€ 39,99
RECENSIE
Februari 1924. Jazz drukt voor het eerst zijn stempel en de Charleston is alomtegenwoordig. Nucky probeert zich, na Rossetti's machtsgreep, gedeisd te houden. Maar al snel zet hij zijn zinnen op een lucratieve landinvestering in Tampa.

Boardwalk Empire, een grensverleggende serie van HBO, schildert een panoramisch portret van het bewogen leven van Enoch "Nucky" Thompson (Golden Globewinnaar Steve Buscemi), de ongekroonde, onbetwiste tsaar van Atlantic City ten tijde van de Drooglegging. Die maatregel van de overheid blijkt al snel een belangrijke katalysator in de opkomst van de georganiseerde misdaad in Amerika. Het vierde seizoen herneemt de verhaallijnen zowat acht maanden na het einde van seizoen 3, meer bepaald in februari 1924, het jaar waarin jazz "voor het eerst echt zijn stempel wist te drukken" en het uitgaansleven op en neer deinde als de alomtegenwoordige Charleston. Nadat hij nauwelijks een machtsgreep van Gyp Rossetti overleefde, probeert Nucky Thompson zich aan het begin van seizoen 3 gedeisd te houden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en al snel ligt hij weer overhoop met Burgemeester Bader, gaat hij in de clinch met zijn broer Eli over het lot van diens jongvolwassen zoon Willie, en zet hij zijn zinnen op een lucratieve landinvestering in Tampa. Naast Florida en Chicago, speelt het gros van de afleveringen zich af in Atlantic City. Seizoen 4 pakt ook uit met spetterende muzikale hoogstandjes in de Onyx Club (geinspireerd door de Cotton Club), die uitgebaat wordt door Chalky White.
Recensent : Redactie
Datum : 8-01-2014
verschenen in Platomania : 310
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
366
366 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO