Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
KUIKEN IN DE SNEEUW, DUBELAAR, THEA / BAKKER, JENNY, Boek, 9789082308600

DUBELAAR, THEA / BAKKER, JENNY

KUIKEN IN DE SNEEUW

Drager: Boek (Aantal 1) Levertijd: Onbekend
Herkomst: NL Item-nr: 3335252 EAN: 9789082308600
€ 13,95
RECENSIE
Kuiken in de sneeuw is een gedeeltelijk handgemaakt boekwerkje voor peuters en kleuters. Ieder boekje is daardoor net even anders... Een prentenboekje met verhaal op rijm met allerlei extra’s zoals: een fantaseer/schrijfuitdaging, spelletjes, kleurplaat, ansichtkaart en een kleurpotlood.

Kuiken in de sneeuw vertelt over een kuikentje dat onbezorgd de sneeuw invliegt maar al snel half bevroren in dat koude wit zit te bibberen. Een groot en schattig schaap komt hem gelukkig redden.

Auteur Thea Dubelaar won met haar eerste boek een zilveren griffel en schreef in haar 36 jarige carrière bijna 60 boeken voor kleuters, jeugd en jongeren. Een aantal daarvan werd vertaald in het Duits, Zuid-Afrikaans en Engels. Haar boeken verschenen o.a bij Ploegsma, Holland en De Eenhoorn.

Illustrator en ontwerper Jenny Bakker heeft inmiddels 50 boeken op haar naam staan. Haar laatste twee boeken zijn vertaald in het Engels en verkrijgbaar in de VS.
Recensent : Redactie
Datum : 26-11-2014
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
363
363 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO