gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

DUBELAAR, THEA / BAKKER, JENNY

KUIKEN IN DE SNEEUW

Label: CONCERTO KIDS
Releasedatum: 18-11-2014
Herkomst: NL
Item-nr: 3335252
EAN: 9789082308600
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Kuiken in de sneeuw is een gedeeltelijk handgemaakt boekwerkje voor peuters en kleuters. Ieder boekje is daardoor net even anders... Een prentenboekje met verhaal op rijm met allerlei extra’s zoals: een fantaseer/schrijfuitdaging, spelletjes, kleurplaat, ansichtkaart en een kleurpotlood.

Kuiken in de sneeuw vertelt over een kuikentje dat onbezorgd de sneeuw invliegt maar al snel half bevroren in dat koude wit zit te bibberen. Een groot en schattig schaap komt hem gelukkig redden.

Auteur Thea Dubelaar won met haar eerste boek een zilveren griffel en schreef in haar 36 jarige carrière bijna 60 boeken voor kleuters, jeugd en jongeren. Een aantal daarvan werd vertaald in het Duits, Zuid-Afrikaans en Engels. Haar boeken verschenen o.a bij Ploegsma, Holland en De Eenhoorn.

Illustrator en ontwerper Jenny Bakker heeft inmiddels 50 boeken op haar naam staan. Haar laatste twee boeken zijn vertaald in het Engels en verkrijgbaar in de VS.
Door Redactie op 2014-11-26

nieuwsbrief