Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
EN ROUTE, TOURIST LEMC, CD, 0602547219800

TOURIST LEMC

EN ROUTE

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3364337 EAN: 0602547219800
€ 14,99
RECENSIE
Na singles 'Bilan' en 'Deze Nacht' verschijnt nu ook 'Koning Liefde', de laatste voorloper van de tweede plaat van Tourist LeMC. Het album 'En Route' zal vanaf 20 maart verkrijgbaar zijn en bevat samenwerkingen met o.a. Flip Kowlier en Bart Peeters.

Tourist LeMC, of Johannes Faes, bracht in 2013 de heruitgave van zijn debuutalbum, 'Antwerps Testament', uit bij Top Notch. Op dit album trad Tourist naar voren als rapper, volksartiest & verhalen verteller die de sociale tradities van rap & folk verbindt met huidige themas. In zijn teksten functioneert thuishaven Antwerpen vaak als microcosmos voor problemen van overal & alledag. De bekendste singles van het album waren 'Liefde, Liefde', 'Mijn Stad', & 'Visa Paspor' ft. Typhoon.

Het sociale engagement van 'Antwerps Testament' wordt doorgetrokken op het nieuwe album, maar nu geeft Tourist zich ook meer als persoon te kennen. Op 'En Route' bevindt hij zich op een kruispunt. Aan de ene kant blikt hij terug op zichzelf en het pad dat hij heeft afgelegd, als mens en als artiest, en is het een (soms harde) evaluatie. Maar het is ook een manifest, met de blik stevig vooruit, waarin Tourist te kennen geeft dat hij nog maar pas begonnen is.

Tracklist:
En Route
Bilan
Verhalen van de Wijk
De Troubadours ft. Flip Kowlier
Miljonaire
Adieu ft. Fit
Koning Liefde
Tot Hiertoe Alles Goe
Meester Kunstenaar ft. Bart Peeters
Chanter
Horizon ft. Wally
Deze Nacht

Recensent : Redactie
Datum : 26-02-2015
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
364
364 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO