gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

CONSPIRARE

PATH OF MIRACLES

Genre: Klassiek
Label: HARMONIA G - O HARMONIA M
Releasedatum: 11-05-2015
Herkomst: NL
Item-nr: 3384906
EAN: 0093046760366
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

De kiem voor het componeren van zijn "Path Of Miracles" werd bij de Engelse componist Joby Talbot (1971) gelegd toen hij in zijn tienertijd op de radio een traditioneel vocaal ritueel uit Taiwan hoorde. In 2005 greep Talbot zijn kans om zijn voornemen-van-toen een daarop geïnspireerd koorwerk te componeren eindelijk te verwezenlijken, toen hij de opdracht kreeg een stuk te schrijven met als inspiratiebron de pelgrimstochten naar Santiago de Compostela. De vier delen van "Path Of Miracles" verwijzen naar de vier belangrijkste plaatsen (inclusief Santiago) aan deze pelgrimsroute. Het Amerikaanse ensemble Conspirare (Austin, Texas) weet dit weerbarstige stuk, in een doorzichtige opname die nergens vermoeiend wordt, in alle geledingen voortreffelijk tot klinken te brengen.

Talbot, J: The Path of Miracles

Conspirare, Craig Hella Johnson

Craig Hella Johnson leads Conspirare on a musical journey along Spain’s famous Camino de Compostela in this inspiring performance of 'Path of Miracles' by British composer Joby Talbot. Talbot studied with Simon Bainbridge at the Guildhall and in 2004 was named Classic FM's first Composer in Residence. The Royal Ballet's recent revival of Talbot's 'Alice in Wonderland', played to packed houses and rave reviews.

Tracks

Disc 1
1. Roncesvalles
2. Burgos
3. Leon
4. Santiago

nieuwsbrief