Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
PATH OF MIRACLES, CONSPIRARE, SACD, 0093046760366

CONSPIRARE

PATH OF MIRACLES

Drager: SACD (Aantal 1) Levertijd: 3 a 5 werkdagen
Herkomst: NL Item-nr: 3384906 EAN: 0093046760366
€ 18,99
RECENSIE
De kiem voor het componeren van zijn "Path Of Miracles" werd bij de Engelse componist Joby Talbot (1971) gelegd toen hij in zijn tienertijd op de radio een traditioneel vocaal ritueel uit Taiwan hoorde. In 2005 greep Talbot zijn kans om zijn voornemen-van-toen een daarop geïnspireerd koorwerk te componeren eindelijk te verwezenlijken, toen hij de opdracht kreeg een stuk te schrijven met als inspiratiebron de pelgrimstochten naar Santiago de Compostela. De vier delen van "Path Of Miracles" verwijzen naar de vier belangrijkste plaatsen (inclusief Santiago) aan deze pelgrimsroute. Het Amerikaanse ensemble Conspirare (Austin, Texas) weet dit weerbarstige stuk, in een doorzichtige opname die nergens vermoeiend wordt, in alle geledingen voortreffelijk tot klinken te brengen.

Talbot, J: The Path of Miracles

Conspirare, Craig Hella Johnson

Craig Hella Johnson leads Conspirare on a musical journey along Spain’s famous Camino de Compostela in this inspiring performance of 'Path of Miracles' by British composer Joby Talbot. Talbot studied with Simon Bainbridge at the Guildhall and in 2004 was named Classic FM's first Composer in Residence. The Royal Ballet's recent revival of Talbot's 'Alice in Wonderland', played to packed houses and rave reviews.
Recensent : Frits Broekema
Datum : 14-05-2015
verschenen in Platomania : 318
Waardering : 8.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
363
363 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO