gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

De kleine luidspreker met een groot geluid.

Door de combinatie van een 2,25 inch BMR-driver (Balanced Mode Radiator) en een 6 inch woofer hebben deze kleine luidsprekers een groot geluid. Maar vergis je niet, ze klinken toch heel gecontroleerd.
Door de traditionele tweeter te vervangen door een BMR-driver biedt de Aero-serie een aantal belangrijke voordelen – waardoor hij zich radicaal onderscheidt van zijn rivalen. Zet je vooroordelen over hoe luidsprekers van dit formaat klinken aan de kant en luister zelf.
De Aero 2 bied een intenser en natuurlijker geluid dan traditionele luidsprekers. Bij traditionele tweeters ligt de scheidingsfrequentie tussen de tweeter en de driver bij ongeveer 3 kHz, precies op het punt waar onze oren het meest gevoelig zijn en vervorming en verschillen tussen deze twee geluidsbronnen het best horen. Met een BMR-driver ligt dit scheidingspunt op 250 Hz, ver verwijderd van de meest gevoelige gehoorsfrequenties. Het resultaat is een ongelofelijk helder, natuurlijk en coherent geluid.

Door Redactie op 2015-07-01

nieuwsbrief