Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
II, VERMONT, CD, 0880319819025

VERMONT

II

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: 3 a 5 werkdagen
Herkomst: NL Item-nr: 3638664 EAN: 0880319819025
€ 17,99
RECENSIE
Op de tweede langspeler van Vermont lijkt er op het eerste gehoor weinig aan die ingezette koers te zijn veranderd. Hooguit heeft het duo zich verder gespecialiseerd in het wegsnijden van overbodige ballast in hun sfeervolle composities. Soms is een loeizware puls uit een stoffige synthesizer al genoeg om de toon te zetten, zoals op ‘Chemtrails’.

Knoppenfetisjisten zullen hun vingers aflikken bij Vermont 2. Antieke machines als een Moog Prodigy, een Arp Oddysey en een Sequential Circuits Prophet 5, ze staan allemaal op de Grote-Synthesizer-Bingokaart. Naast het vertrouwd zoemende geluid van een Fender Rhodes-keyboard, het instrument waar je oren spontaan van gaan gloeien en er ineens liefde in de lucht hangt.

Het knappe aan dit tweede Vermont-album is die perfecte balans tussen warmte en somberheid. Het is een album om bij hevige sneeuwval bij weg te dromen, wetende dat het ooit weer zomer wordt. (TEKST: Rene Passet / DJ Broadcast)
Recensent : Redactie
Datum : 20-02-2017
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
366
366 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO