Open main menu

winkelmandje

Geen artikelen geselecteerd
GRATIS VERZENDING VANAF 50,- OF AFHALEN IN DE WINKELS VAN CONCERTO EN PLATO VOOR 16:00 BESTELD MORGEN IN HUIS

Recensie

Sinds 1991 reist fotograaf Dirk W. de Jong door het Zuiden van de Verenigde Staten. Met als resultaat een prachtige verzameling fotografie en verhalen.
‘The Blues had a baby and they name dit Rock and Roll.’ Muddy Waters
Dit boek neemt je mee op reis. Rock and Soul Deep South is een Road Trip door de USA. Op zoek naar de geboortegrond van de Rock and Roll, Blues, Rock and Roll, Blue Grass, Rockabilly en meer.
Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Fats Domino, Chuck Berry, Bo Diddley en Little Richard worden belicht, onderwijl worden de Amerikaanse muziek plaatsen Louisville Kentucky, Nashville, Memphis, Muscle Shoals, Mississippi en New Olreans bereisd.
‘On the road’ ontmoet de fotograaf de artiesten; thuis gaan de artiesten met hem op pad. De liefde voor muziek is onvoorwaardelijk.

On the road the photographer meets the artists, when he’s back home the artist hit the road with him. The love for music is absolute.
‘Faces, places and lots of music leave us with lots of pictures and stories to tell.’

Deze autobiografisch opgeschreven reis gids voert je door de bakermat van de hedendaagse Pop muziek. De muzikanten komen aan het woord, voeg daar de geschiedenis en de avonturen van de fotograaf aan toe en het verhaal is compleet
in beeld en woord.
Door Redactie op 2017-05-01

nieuwsbrief