Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
POWER OF PEACE, ISLEY BROTHERS & SANTANA, CD, 0889854485122

ISLEY BROTHERS & SANTANA

POWER OF PEACE

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3715848 EAN: 0889854485122
€ 8,99
RECENSIE
De samenwerking tussen Santana en The Isley Brothers komt niet helemaal uit de lucht vallen want Ronald Isley zong al twee nummers op Santana IV. Maar blijft een heel album tussen deze giganten ook overeind?
Power of Peace klinkt zoals gehoopt. Opener Are You Ready People zet de toon. Conga’s. De herkenbare soulstem van Ronald Isley en de immerherkenbare gitaarpartijen van enerzijds Carlos Santana en anderzijds die van Hendrixadept Ernie Isley. Hoewel het album naast covers maar één nieuw nummer bevat (het door Cindy Blackman Santana geschreven en samen met Ronald Isley gezongen I Remember) zet de band het covermateriaal naar eigen hand, zoals de uitgesponnen versie van God Bless the Child met een prachtige gitaarsolo van Santana op het eind of de dampende versie van I Just Want To Make Love To You. Zowel voor fans van Santana als die van The Isley Brothers verplichte kost. Laten we hopen dat deze samenwerking de aanzet vormt tot een album met volledig nieuw werk.
Recensent : Ron Bulters
Datum : 26-07-2017
verschenen in Platomania : 339
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
364
364 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO