Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
MERCY ON ME, CAVE, NICK (REINHARD KLEIST), Boek, 9789492117762

CAVE, NICK (REINHARD KLEIST)

MERCY ON ME

Drager: Boek (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3750093 EAN: 9789492117762
€ 26,00
RECENSIE
NL VERSIE

Muzikant, dichter, schrijver, acteur: Nick Cave is het allemaal. In Mercy on Me: de getekende biografie vertelt Reinhard Kleist op onnavolgbare wijze over het leven en werk van een van de grootste rocksterren ter wereld. In zijn expressieve, associatieve stijl toont Kleist de ontwikkeling van Nick Cave van zijn vroegste tijd als muzikant, via de Berlijnse punkscene in de jaren 80 tot de megaster die hij tegenwoordig is. Een daverende graphic novel over muziek, liefde, waanzin en punk en wat het betekent om kunstenaar te zijn.

‘Reinhard Kleist, meesterlijk beeldromancier en schepper van mythes heeft – wederom – de conventies van de graphic novel getart met zijn angstaanjagende samensmelting van Cave-songs, biografische halve waarheden en verrukkelijke hersenspinsels. Daarmee creëerde hij een complexe, indrukwekkende en volstrekt bizarre reis door de wereld van Cave. Dichter bij de waarheid dan elke andere biografie, zoveel is zeker! Maar voor eens en voor altijd: ik heb Elisa Day niet vermoord.’ - Nick CaveRecensent : Redactie
Datum : 9-12-2017
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
364
364 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO