Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
WHY GO, SCHAIK, MARK VAN SCHAIK, Boek, 9789021408330

SCHAIK, MARK VAN SCHAIK

WHY GO

Drager: Boek (Aantal 1) Levertijd: 3 a 5 werkdagen
Herkomst: NL Item-nr: 3751738 EAN: 9789021408330
€ 22,50
RECENSIE


De grungebeweging stond nog in de kinderschoenen toen Pearl Jam-zanger Eddie Vedder zijn eerste telefoongesprekken voerde met journalisten in Europa. Na de release van debuutalbum Ten en single "Alive' ging het keihard met de band. Hun geboorteplaats Seattle werd bovendien het centrum van de rockwereld. Waar Nirvana's Kurt Cobain en Alice In Chains-zanger Layne Staley de weelde van hun reusachtige populariteit niet konden dragen en waar de creativiteit van Chris Cornells Soundgarden langzaam opdroogde, bleven Eddie Vedder en Pearl Jam tot op de dag van vandaag fier overeind.

Tijdens hun vele ontmoetingen in de jaren negentig in Nederland en de VS zag Mark van Schaick hoe Pearl Jam werd gedwongen om in korte tijd op te groeien en zich ontwikkelde tot een autonoom opererend muziekbedrijf. Openhartige gesprekken met alle leden van Pearl Jam en een keur aan muzikanten om hen heen maken Why Go tot een boeiende schets van een bevlogen band en een kleurrijk tijdperk.
Recensent : Redactie
Datum : 5-08-2018
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
366
366 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO