Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
KYTEMAN FAMILY, EISENMEIER, GABRIEL, BCD, 9789082721201

EISENMEIER, GABRIEL

KYTEMAN FAMILY

Drager: BCD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3751304 EAN: 9789082721201
€ 39,99
RECENSIE
"The Kyteman Family", een fotoboek door documentair fotograaf Gabriel Eisenmeier die Kyteman's Hiphop Orkest sinds 2007 volgt. Het boek komt met een CD met niet eerder uitgebracht werk.

The Kyteman Family neemt je mee in het leven van muzikant Colin Benders - ook wel bekend als Kyteman - en zijn Orchestra. De afgelopen tien jaar fotografeerde Gabriel Eisenmeier Kyteman en zijn muzikale familie in hun reis langs de grootste Nederlandse festivals en toonaangevende podia, maar ook tijdens hun verschillende tournees in het buitenland. Niet alleen kreeg het Nederlandse hiphoplandschap met de komst van Kyteman een nieuwe impuls, ook de muzikale vernieuwing in improvisatie in de succesvolle jamsessies markeren een bijzonder moment in de Nederlandse muziekgeschiedenis. Eisenmeiers document belicht alle belangrijke facetten van het afgelopen decennium en laat je meekijken op momenten en plekken die doorgaans verborgen blijven voor het publiek. Het is een selectie van de beste foto's uit het enorme archief dat Eisenmeier de afgelopen jaren verzameld heeft. De verrassende vormgeving neemt de kijker mee langs grootse en kleinere momenten uit het leven van deze bijzondere groep muzikanten, de bijgeleverde muziek versterkt die beleving.
Recensent : Redactie
Datum : 22-09-2017
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
366
366 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO