Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
THUNDERBOLT -DIGI-, SAXON, CD, 0190296927294

SAXON

THUNDERBOLT -DIGI-

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3785017 EAN: 0190296927294
€ 18,99
RECENSIE
Thunderbolt is de opvolger van het uit 2015 stammende Battering Ram. De vooruit geschoven eerste single/video liet al horen dat we met klassieke Saxon-kost te maken hebben. Stevige kost zogezegd.
De plaat telt tien gloednieuwe tracks - opener Olympus Rising is min of meer een intro- die direct duidelijk maken dat de jaren geen vat krijgen op Biff en zijn kompanen. Een speciale vermelding is er voor They Played Rock And Roll. Dit nummer is opgedragen aan Lemmy dan wel Motorhead. De band kon toen nog niet bevroeden dat ten tijde van de uitkomst van de plaat ook vriend Fast Eddie Clarke overleden zou zijn. Tekstueel heeft Byford weer flink in de mythologie gegraven getuige titels als Sons Of Odin en Nosferatu, waarvan overigens ook nog een ruwe versie op de cd als bonustrack toegevoegd is. The Secret Of Flight is fantastisch terwijl Predator laat horen dat Saxon ook heavy flink uit de voeten kan. Thunderbolt sluit daarmee gewoon naadloos aan in de Saxon-canon en de band bewijst opnieuw dat het misschien wel de meest consistente metalband van de afgelopen veertig jaar is.
Recensent : Hermen Dijkstra
Datum : 20-01-2018
verschenen in Platomania : 344
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
362
362 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO