gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

LAVERDUNT, DAMIEN

HEEL KLEINE BEESTJES

Label: FONTIANE
Releasedatum: 20-03-2018
Herkomst: NL
Item-nr: 3810137
EAN: 9789059568259
Levertijd: Levertijd: Onbekend

Recensie

Met het blote oog kunnen we ze niet zien,de ontelbare kleine beestjes die overal om ons heen zijn. Op de bodem va+P27:P29n de oceaan, in de aarde in het bos, maar ook in de keuken thuis en zelfs in ons bed... Alleen met een microscoop kun je deze minimonstertjes zien en zo staan ze in dit boek, tot wel 150 keer uitvergroot.
Op prachtige uitklappagina's maken we kennis met de kleinste organismen van onze aarde, zoals bacteriën, amoeben en pantoffeldiertjes. Van plankton in de zee, teken en springstaarten in het bos, tot de huisstofmijt in het matras: al deze kriebeldiertjes worden indrukwekkend in beeld gebracht, met duidelijke uitleg en een handig overzicht achterin.
Damien Laverdunt en Hélène Rajcak wonen en werken allebei in Parijs. Damien is behalve illustrator ook schrijver en geeft kunstles. Ook Hélène studeerde voor illustrator in de Franse hoofdstad en volgde daarnaast een opleiding tot textielontwerper. Samen maakten Damien en Hélène al meerdere prentenboeken over dieren.
Door Redactie op 2018-02-07

nieuwsbrief