Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
PARADISO 50 JAAR, CARVALHO, HESTER, Boek, 9789046822142

CARVALHO, HESTER

PARADISO 50 JAAR

Drager: Boek (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3810155 EAN: 9789046822142
€ 30,99
RECENSIE
In Concerto Recordstore​ en Concerto Koffie​ opent op vrijdag 8 juni 16.30 u een expositie in samenwerking met het Amsterdam Museum en presenteert Hester Carvalho haar boek Paradiso 50 jaar.
In Concerto hangt een selectie oude posters en mooie concertfoto’s van Paradiso. Maar in het Amsterdam Museum​ hangt natuurlijk nog veel meer! Deze middag kun je de expositie voor het eerst bewonderen en presenteert Hester haar boek samen met een aantal mensen die vertellen over hun meest legendarische concert. DJ Mulat draait plaatjes.
FACEBOOK EVENT


In 2018 bestaat de Amsterdamse popzaal Paradiso 50 jaar. Paradiso 50 jaar - in 50 legendarische concerten volgt de geschiedenis van Paradiso aan de hand van vijftig belangrijke optredens. De concerten worden "gereconstrueerd' met behulp van tientallen ooggetuigenverslagen. Voor elk optreden werd een vijftal aanwezigen opgespoord die vertellen over hun ervaringen op die avond. Hoe was het bijvoorbeeld bij David Bowie, Adele, Iggy Pop, Pink Floyd, Gillian Welch, Nirvana? Bij Joy Division of De Zangeres Zonder Naam? In de verhalen is ook aandacht voor de ontwikkeling van Paradiso zelf; hoe het "kosmisch ontspanningscentrum' van de hippies uitgroeide tot professionele concertzaal. Paradiso 50 jaar viert het vijftigjarig bestaan van Paradiso en laat je de sensatie voelen van het live-concert.
Recensent : Redactie
Datum : 3-09-2018
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
364
364 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO