Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
THE SHADOW THEORY, KAMELOT, CD, 0840588116164

KAMELOT

THE SHADOW THEORY

Drager: CD (Aantal 2) Levertijd: 3 a 5 werkdagen
Herkomst: NL Item-nr: 3823922 EAN: 0840588116164
€ 8,50
RECENSIE
Er zijn platen waarin niet alleen de makers hebben geïnvesteerd maar waarvoor ook de luisteraar moeite moet doen. The Shadow Theory van de Amerikaanse power metal band Kamelot is er zo een. Hapklare brokken staan niet op het menu, het is loodzware kost die het kwintet hier voorschotelt. Het is ook allemaal heel veel: veel teksten, gitaren, toetsen, veel variatie, veel emoties, veel bombast. En dan is er ook nog een moeilijk verhaal over een psychedelische reis door de complexiteit van de menselijke geest dat aan dit alles ten grondslag ligt.
Ga er maar aan staan!
Het is vooral de geweldige, zeer gedreven zang van de Zweed Tommy Karevik die de drempel verlaagt. Hij is degene die de luisteraar op sleeptouw neemt, daarbij een paar keer geholpen door twee steengoede zangeressen uit dit genre, Lauren Hart en Jennifer Haben. The Shadow Theory groeit voor degenen die er voor willen gaan zitten, heel ouderwets met het tekstboekje bij de hand, uit tot een monumentaal album waarvan je je niet meer los kunt maken.
Recensent : Wim Koevoet
Datum : 22-04-2018
verschenen in Platomania : 347
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
363
363 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO