Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
BOB DYLAN A YEAR AND A DAY, KRAMER, DANIEL, Boek, 9783836573962

KRAMER, DANIEL

BOB DYLAN A YEAR AND A DAY

Drager: Boek (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3880350 EAN: 9783836573962
€ 49,99
RECENSIE
In 1964 zag een jonge fotograaf met een nieuwe studio een 23-jarige muzikant genaamd Bob Dylan optreden in de tv-show van Steve Allen. Daniel Kramer kende de zanger niet, maar toen hij ‘The Lonesome Death of Hattie Carroll’ hoorde, wist hij dat dit iemand was die hij voor zijn lens móést zien te krijgen. Het kostte hem zes maanden om een afspraak van één uur in Woodstock te regelen – het werden er vijf, plus een uitnodiging om Dylan te vergezellen tijdens zijn komende concert in Philadelphia. Uiteindelijk fotografeerde hij gedurende een jaar en een dag de artiest die voor miljoenen de spreekbuis van zijn generatie zou worden.

Toen Kramer onder aanmoediging van W. Eugene Smith zijn portfolio van Dylan uitbracht, was het onmiddellijk een klassieker. Nu, een halve eeuw later, brengt TASCHEN dit werk opnieuw onder de aandacht met een selectie van ongeveer 250 foto’s, waarvan sommige nooit eerder zijn gepubliceerd. De selectie bevat beelden van de shoots voor de albumhoezen van Bringing It All Back Home en Highway 61 Revisited.
Bob Dylan: A Year and a Day is een intieme en indringende getuigenis van een zeer vruchtbaar fotograaf, van een bijzonder tijdsbestek en van een uitzonderlijk artiest in de tijd dat zijn carrière in een sneltreinvaart kwam.
Recensent : Redactie
Datum : 29-08-2018
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
366
366 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO