Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
...AND JUSTICE FOR ALL, METALLICA, CD, 0602567690191

METALLICA

...AND JUSTICE FOR ALL

Drager: CD (Aantal 3) Levertijd: 3 a 5 werkdagen
Herkomst: NL Item-nr: 3886096 EAN: 0602567690191
€ 24,99
RECENSIE


Naast de geremasterde versie van het album bevat deze 3CD 2 extra bonus tracks met daarop over 21 niet eerder uitgebrachte tracks en een uitgebreid booklet met nooit eerder gepubliceerde foto’s.

Als vierde in de rij van luxe en complete uitgaven van Metallica’s back catalogus is …And Justice For All aan de beurt. De plaat verscheen op 7 september 1988 en de metalwereld keek er meer dan reikhalzend naar uit. Metallica had een geweldige barrière te slechten, namelijk de torenhoge verwachtingen na het explosieve succes van Master Of Puppets. De in de One On One Recording Studios te Los Angeles opgenomen plaat blijkt echter te barsten van de klasse en naast tijdloze nummers als Harvester Of Sorrow, Eye Of The Beholder, The Shortest Straw en Dyers Eve, was Metallica nog altijd recalcitrant genoeg om Cliff Burton te eren met het bijna tien minuten klokkende instrumentale To Live Is To Die. Tegelijk ontving de band internationale erkenning door met de iconische semiballad One -met die heerlijke mitrailleur riff in het midden- een Grammy Award te winnen. …And Justice For All klonk destijds wellicht iets te steriel, maar was een bevestiging van de fenomenale klasse van Metallica.

CD 1: …And Justice for All – remastered album
CD 2: Demos & rough mixes
CD 3: Live performances
Plus 28-page booklet
Recensent : Menno Valk
Datum : 9-06-2018
verschenen in Platomania : 352
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
362
362 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO