Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
ANOTHER ROUND, INDIAN ASKIN, LP, 5054197035029

INDIAN ASKIN

ANOTHER ROUND

Drager: LP (Aantal 1) Levertijd: verwacht op 25-01
Herkomst: NL Item-nr: 3915662 EAN: 5054197035029
€ 19,99
 1. Intro
 2. Another Round
 3. On And On
 4. Keep It To Myself
 5. I Know How To Party
 6. Beat74
 7. I Feel Something
 8. Wheels
 9. For You
 10. Gimme A Sign
 11. Separation
 12. Behave
 13. Mr. Nick
RECENSIE
Indian Askin brengt op 25 januari 2019 een nieuw album uit genaamd ‘Another Round’. Deze volgt na 4 bundle releases in dit jaar, respectievelijk ‘I Feel Something’, ‘I Know How To Party’, ‘On and On’ en aanstaande vrijdag ook het nieuwe ‘Keep It To Myself ’. Op het album komen alle A-sides van deze bundles te staan. Het album is wederom geproduceerd door Indian Askin-frontman Chino en producer Peter Kriek. Het album kan hier al besteld worden.
Chino vertelt over het nieuwe album: “‘Another Round’ is een echte band plaat geworden'. 'Waar ik op de debuutplaat nog het meeste zelf had opgenomen in Cool Edit Pro, hebben we het nu samen, met de hele band, gedaan, in Ableton'. Waar ‘Sea of Ethanol’ ophoudt, gaat ‘Another Round’, zonder schaamte verder over dealen met depressies, alcoholisme en verlatingsangst”.
‘Another Round’ is de opvolger van het succesvolle debuutalbum ‘Sea Of Ethanol’ uit 2016, dat in Nederland op #8 de Album Chart binnen kwam. Dit jaar volgden zij dat succes op met o.a. ‘I Feel Something’, ‘I Know How To Party’ en ‘On and On, releases die allemaal veel playlist support hebben genoten.
Voor ‘On And On’ werd door de band een unieke sessie gespeeld in de Artone Studio, waar m.b.v. zeldzame vintage opnameapparatuur een direct-to-disc-opname werd gemaakt van het nummer. Indian Askin was hiermee de eerste band die dit principe heeft toegepast. Ze brachten uiteraard ook een video uit van de one-take live opname.
Recensent : Redactie
Datum : 20-11-2018
verschenen in Platomania : 354
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
353
353 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO