Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
FOLKLORE III:.. -LP+CD-, BORNEMAN, ROBIN, LP, 8719324129329

BORNEMAN, ROBIN

FOLKLORE III:.. -LP+CD-

Drager: LP (Aantal 2) Levertijd: verwacht op 22-02
Herkomst: NL Item-nr: 3920054 EAN: 8719324129329
€ 24,99
  1. Tell The Wind
  2. Stormcrow
  3. The Boatman
  4. I've Been Around
  5. Love Shall Be My Song
  6. Tideless Wave
  7. The Road
  8. Latter Mile
  9. The Cradle Tree
RECENSIE
Koop nu het nieuwe album van Robin Borneman op LP of CD en maak kans op een exclusief huiskamerconcert! Alle bestellingen doen automatisch mee en winnaars krijgen na 31 maart bericht.

Geboren in Oss, debuteerde Robin Borneman 2012 met een eigen beheer album. Dit bleek een gewild album te zijn en het verkocht boven verwachting. Een jaar later plaatste hij een cover van Tom Waits op internet, het is een van zijn inspiratiebronnen, en het nummer werd opgepikt door leden van het Amerikaanse Trans Siberian Orchestra, een tienkoppig rockorkest, dat volle zalen trekt in Amerika. Hij werd aangewezen als de nieuwe zanger. Dus staat hij twee maanden per jaar voor recordaantallen toeschouwers. Verder begon hij na zijn debuut aan een ambitieuze trilogie getiteld: Folklore. Inmiddels is het derde deel verschenen. Zijn solowerk staat in schril contrast met het werk met Trans Siberian Orchestra. Een echte singer-songwriter, maar verrast veelal door zijn eigenzinnigheid. Deel 3 The Cradle Tree werd gemaakt met hulp van de leden van Navarone en vertelt het verhaal van de naamloze Vagabond, die terugkijkt op zijn leven. Als geheel houdt het het midden tussen pop en progrock. Mooi album.

Tracklist ‘Folklore III: The Cradle Tree’: 1. Tell The Wind; 2. Stormcrow; 3. The Boatman; 4. I’ve Been Around; 5. Love Shall Be My Song; 6. Tideless Wave; 7. The Road; 8. Latter Mile; 9. The Cradle Tree

Recensent : Erik Mundt
Datum : 30-11-2018
verschenen in Platomania : 355
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
354
354 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO