Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
WOLINOTI, HET HOUTEN KIND, LEUE, DIMITRI, Boek, 9789059089525

LEUE, DIMITRI

WOLINOTI, HET HOUTEN KIND

Drager: Boek (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3936758 EAN: 9789059089525
€ 19,99
RECENSIE
Na de succesproductie ‘Eén been / Eén vleugel’ maken Dimitri Leue en pianist Kiyotaka Izumi een nieuwe muzikale vertelling voor kleine én grote oren en ogen.

'Wolinoti. Het Houten Kind’ is het verhaal van een Saksische houthakker en zijn Saksische stadsvrouw. Een moderne versie van het aloude sprookje ‘Pinokkio’.

Ze waren gelukkig. Het zou fijn zijn om te zeggen: Dit waren ze nog lang. Maar ik hoef niet uit te leggen dat het dan een bijzonder kort en stom verhaal zou zijn.
Nee, in een goed sprookje gaat het over geluk en pijn. Het verdriet van deze twee verliefden kwam er al snel. Er ontbrak iets.
Er kwam geen kindje, geen baby of liefdesspruit. Op welke manieren ze ook probeerden. Het ging niet. Hoe ze ook hun best deden. Met kruiden. Het werkte niet.
Eén ding werd groter en groter: hun beider verdriet.
De houthakker beslist dan maar zelf een houten kind te maken, door geloof komt het kind tot leven…


Rasacteur en auteur Dimitri Leue brengt de woorden tot leven en doet de fantasie sprankelen, knetteren en vonken. Pianist Kiyotaka Izumi geeft het verhaal vleugel(s) met betoverende klanken van Robert Schumann. Scenografen Vanessa Verstappen en Eva De Mul verbeelden houtsnedes en emoties via projecties op grote houten panelen. Een prachtvertelling voor iedereen vanaf 9 jaar.
Recensent : Redactie
Datum : 2-07-2019
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
366
366 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO