Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
I AM EASY TO FIND, NATIONAL, CD, 0191400015425

NATIONAL

I AM EASY TO FIND

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3957552 EAN: 0191400015425
€ 17,99
RECENSIE
Huh? Kras op de cd? Oei, dat is even schrikken geblazen. Maar na een paar seconden blijkt dat er een muzikaal patroon zit in deze sample. Een beetje vreemd, maar wel lekker. En wanneer Matt Berninger zijn donkere baritonstem laat brommen, dan voelt het oprecht als thuiskomen. Hè heerlijk, een nieuw album van The National. De luisteraar wordt zelfs getrakteerd op zestien (!) nieuwe nummers. Het achtste album I Am Easy To Find is de opvolger van Sleep Well Beast uit 2017. Op dit album vervullen diverse zangeressen gastrollen. Lisa Hannigan, This Is the Kit, Mina Tindle, Kate Stables of Sharon Van Etten bijvoorbeeld. Ook Gail Ann Dorsey doet mee. Haar rol bij het openingsnummer You Had Your Soul With You is erg geslaagd.
Als altijd is de muzikale kwaliteit van The National hoog. Enige uitschieters op een rij? Oblivions bijvoorbeeld, maar ook Hey Rosey is enorm goed gelukt. Quiet Light lijkt nu al een band-anthem van jewelste te zijn. Extra vermeldenswaardig? De band is geïnspireerd geraakt om dit album te maken door filmmaker Mike Mills uit Los Angeles. Hij vroeg of ze het leuk vonden om samen te werken bij een nieuw project. Wat dit exact zou worden, was op dat moment nog niet bekend. Uiteindelijk is er een film gemaakt die, net als het album, I Am Easy To Find heet. Een zwart wit-document van 24 minuten lang, waarin Alicia Vikander de hoofdrol speelt. Aan alles is duidelijk: dit is met recht een mooie combi die niet kan mislukken: stemmige songs op een gloedvol album, gelardeerd met sfeervolle beelden.


Recensent : Dennis Dekker
Datum : 3-08-2019
verschenen in Platomania : 357
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
363
363 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO