Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
NOT WAVING, BUT DROWNING, CARNER, LOYLE, CD, 0602577391958

CARNER, LOYLE

NOT WAVING, BUT DROWNING

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3966090 EAN: 0602577391958
€ 14,99
RECENSIE
De uit Londen afkomstige Loyle Carner, echte naam Benjamin Coyle-Larner, weet soms niet of zijn muziek te identificeren is als rap, dichtwerk of liedjes. Zijn muziek gaat niet over auto’s, meisjes of andere materialistische zaken, maar over familie, wereldzaken en het echte leven. In 2014 debuteerde hij met zijn EP ‘A Little Late’. Debuutalbum ‘Yesterday’s Gone’ uit 2017 werd genomineerd voor een Mercury Prize én een BRIT Award. Het onderwerp familie gaat in Carners muziek zo ver dat zijn moeder op ‘Yesterday’s Gone’ zelfs een gedicht voordraagt.
Op zijn nieuwe album ‘Not Waving, But Drowning’ horen we dat Loyle Carner nog steeds verhalen kan vertellen met de flow van een rapper en de gevoeligheid van een dichter. Het album is vernoemd naar een gedicht van zijn grootvader en beslaat onderwerpen zoals familie, vriendschap, multiculturalisme en het altijd terugkerende echte leven. Ook zijn er verschillende samenwerkingen op het album te horen, onder andere met Tom Misch en Jorja Smith. De samenwerking met Jorja Smith, genaamd ‘Loose Ends’, is een voorproefje op het nieuwe album! ‘Not Waving, But Drowning’.
Recensent : Redactie
Datum : 16-04-2019
verschenen in Platomania : 357
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
366
366 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO