Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
FLAMAGRA, FLYING LOTUS, CD, 0801061029128

FLYING LOTUS

FLAMAGRA

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: verwacht op 24-05
Herkomst: NL Item-nr: 3976293 EAN: 0801061029128
€ 16,99
RECENSIE
Het is alweer 5 jaar geleden dat Flying Lotus zijn laatste album – het Grammy genomineerde - ‘You’re Dead’ verscheen. In die tijd heeft het multi-talent uit Los Angeles niet stilgezeten en heeft hij o.a. meegewerkt aan Kendrick Lamar’s classic ‘To Pimp A Butterfly’ en produceerde hij veel van Thundercat’s ‘Drunk’. Het was slechts een kwestie van tijd voordat Flying Lotus weer met zijn eigen full-length statement kwam.

Op 24 mei verschijnt dan eindelijk ‘Flamagra’. Een creatieve opeenstapeling van Lotus’s tientallen jaren carrière en een volgende stap voorwaarts. Het album omvat hip-hop, funk, soul, jazz, dance-muziek, tribal poly-rhythms, IDM, L.A. Beat scene maar is vooral een geheel die niet in één genre te bevatten is. De beste omschrijving is dat het een Flying Lotus album is. Een afro-futuristisch meesterwerk met diepe soul en vol van originaliteit.

Flamagra bevat features van o.a. Anderson .Paak, George Clinton, Little Dragon, Tierra Whack, Denzel Curry, David Lynch, Shabazz Palaces, Thundercat, Toro y Moi, Solange en meer.

Recensent : Redactie
Datum : 15-05-2019
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
357
357 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO