Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
HIGH WATER II -COLOURED-, MAGPIE SALUTE, LP, 0810020500264

MAGPIE SALUTE

HIGH WATER II -COLOURED-

Drager: LP (Aantal 2) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 4029542 EAN: 0810020500264
€ 24,99
Disc 1
 1. Sooner Or Later
 2. Gimme Something
 3. Leave It All Behind
 4. In Here
 5. You And I
 6. Mother Storm
Disc 2
 1. A Mirror
 2. Lost Boy
 3. Turn It Around
 4. Life Is A Landslide
 5. Doesn't Really Matter
 6. Where Is This Place
RECENSIE
De vorige plaat, vorig jaar gelanceerd, had een I achter de titel staan. Toen al wisten ex-Black Crowe Rich Robinson en zijn band dat er een deel twee zou komen. En dat is er nu ook. Die nummering heeft betrekking op de opnamen in Nashville want voor het merendeel van de nummers van High Water II is geput uit diezelfde studiosessies. Aan het einde van de Europese toer van 2018 schreef Rich Robinson er nog drie. En die zijn naadloos toegevoegd.
High Water I werd door publiek en pers met open armen ontvangen en het zou volkomen logisch zijn als dit ook met dit nieuwe album zou gebeuren. Het is zelfs nog een beetje beter dan het eerste en dat zit hem in de zang van John Hogg. Het kan ook zijn dat gewenning is opgetreden maar op een of andere manier valt dit keer meer op hoe goed hij eigenlijk is. En ja, The Magpie Salute troost ook weer met dit album alle fans van The Black Crowes want het dna daarvan is luid en duidelijk aanwezig in deze band. Het grote verschil is dat het allemaal wat meer ontspannen klinkt, waarschijnlijk omdat de broedertwisten met Chris Robinson tot het verleden behoren, waardoor ook een nummer als Lost Boy, een country ballad, een plek heeft kunnen krijgen. Intussen groeit Rich Robinson uit tot een van de beter gitaristen en componisten van de Amerikaanse rock. Tot zo ver de waterstanden.
Recensent : Wim Koevoet
Datum : 29-09-2019
verschenen in Platomania : 361
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
363
363 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO