Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
CURIOSITY, TORRES, XAVI, CD,

TORRES, XAVI

CURIOSITY

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 4042201 EAN:
€ 16,99
RECENSIE
Xavi Torres brengt op 25 september zijn spectaculaire solo debut ‘Curiosity’ uit. De uit Tarragona afkomstige Torres bevindt zich al jaren in de Amsterdamse muziekscene en nadat hij afstudeerde aan het Conservatorium van Amsterdam speelde hij in verschillende samenstellingen door heel Europa, om uiteindelijk in zijn eentje achter de piano te kruipen. Nu is tijd voor ‘Curiosity, een bijzonder debuut dat in samenwerking met Just Listen Records tot stand kwam: “Het maken van dit solo-pianoalbum was een uitdaging die om veel vastberadenheid vroeg.” Het album is ontstaan vanuit nieuwsgierigheid naar zijn eigen kunnen en mogelijkheden. Diezelfde nieuwsgierigheid is een belangrijke leidraad in het narratief van zijn solodebuut. Volgens Torres is Nieuwsgierigheid de essentie van mens-zijn, de motor die zowel wetenschap als kunst voedt: “Het impliceert de acceptatie van onwetendheid, de drang om te verkennen, te leren en te ontdekken.”

“Xavi Torres is very exciting and adventurous, both as a piano player and as a composer, with strong attention to detail.”
- Joris Roelofs
Recensent : Redactie
Datum : 19-09-2019
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
365
365 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO