Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
MYOPIA, OBEL, AGNES, CD, 0028948371730

OBEL, AGNES

MYOPIA

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: verwacht op 21-02
Herkomst: NL Item-nr: 4058839 EAN: 0028948371730
€ 17,99
  1. Camera's Rolling
  2. Broken Sleep
  3. Island Of Doom
  4. Roscian
  5. Myopia
  6. Drosera
  7. Can't Be
  8. Parliament Of Owls
  9. Promise Keeper
  10. Won't You Call Me
RECENSIE
De Deense singersongwriter Agnes Obel brak in 2010 meteen door met haar debuutalbum Philharmonics en de bijbehorende single 'Riverside'. Op haar opvolger ‘Aventine’ (2013) sloeg ze een nieuwe weg in met een meer elektronisch geluid dat resulteerde in Gouden platen. In 2016 zette het succes door met ‘Citizen of Glass’, dat lovende kritieken opleverde. Na drie jaar is Agnes Obel terug met een nieuw album: Myopia.

In haar eerste single ‘Island of Doom’ is ze persoonlijker dan ooit en vertelt ze het verhaal van het overleiden van een naaste. "In my experience when someone close to you dies it is simply impossible to comprehend that you can’t ever talk to them or reach them somehow ever again. They are in many ways still alive because in your consciousness nothing has changed, they’re still there with everyone else you know.”

De officiële video van 'Island of Doom' is gemaakt door AlexBrüel Flagstad, de partner van Agnes Obel en visualiseert de ervaring van Myopia.

De letterlijke betekenis van Myopia is 'bijziendheid'. Daarmee refereert Agnes Obel aan het vertrouwen op de waarheid. Kun je op jezelf en je eigen oordelen vertrouwen? Op je intuïtie en instinct? Kun je erop vertrouwen dat je het juiste doet? Dit is terugkerend thema in de muziek van Obel. Alles op het nieuwe album is geschreven, uitgevoerd, geproduceerd en gemixt door Agnes zelf, in haar eigen studio in Berlijn.

Recensent : Redactie
Datum : 1-02-2020
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
363
363 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO