gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

2X PLX 500-K DRAAITAFEL 279,99 & DJM-250 MK2 MIXER
normale prijs 910,= NU VOOR 749,= Zolang de voorraad strekt. OP=OP




Over de Pioneer PLX-500 k draaitafel
De Pioneer PLX-500 is een professionele zware direct-drive draaitafel en beschikt over geweldige hoogwaardige geluidskwaliteit wat deze draaitafel uniek maakt in zijn prijsklasse. Daarnaast heeft de speler een ingebouwde phono voorversterker. De draaitafel kan zowel 33 en 45 als 78 toeren spelen. Een belangrijk kenmerk van de Pioneer PLX-500 is dat deze draaitafel over een ingebouwde USB geluidskaart beschikt. Met deze USB geluidskaart is het mogelijk om platen te digitaliseren door middel van de gratis Rekordbox analysesoftware. En bij de PLX-500 wordt een stofkap bijgeleverd.

inclusief: naald, element PC-HS01-S, slipmat, stofkap, adapter voor 45 toeren platen, gewichten, USB-kabel, stroomkabel, audiokabel


Over de Pioneer DJM-250 MK2 mixer:

De DJM-250MK2 heeft enkele van de professionele functies van de populaire DJM-900NXS2, geërfd, zoals de Magvel-crossfader en de Sound Color FX-filter. Dankzij de gebruiksvriendelijke bedieningselementen, overzichtelijke lay-out en specifieke 3-bandsisolatoren kun je instinctief scratchen en mixen.

De ditheringtechnologie in deze mixer resulteert in een warm, kwaliteitsvol geluid van zowel analoge als digitale bronnen. Dankzij de ingebouwde geluidskaart kun je de mixer verbinden met je PC/Mac en rekordbox dj gebruiken voor performances met CDJs. Of sluit de DJM-250MK2 aan op een draaitafel en gebruik rekordbox dvs in combinatie met onze Control Vinyl om te scratchen en mixen met de digitale bestanden die op je computer zijn opgeslagen.


Inbegrepen software
rekordbox dj
rekordbox dvs

DVS-controle
rekordbox dvs

Wat zit er in de doos
DJM-250MK2
Voedingskabel
AC-adapter
USB-kabel
Gebruiksaanwijzing (snelstartgids)
Kaart met licentiesleutel (rekordbox dj, rekordbox dvs)
Door Redactie op 2019-11-13

nieuwsbrief