gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

FALLON, BRIAN

LOCAL HONEY

Genre: Pop & Rock
Label: LESSER KNOWN RECORDS
Releasedatum: 27-03-2020
Herkomst: NL
Item-nr: 4075600
EAN: 0644216973095
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

Door de jaren heen is de stoere punkrocker Brian Fallon van de Gaslight Anthem steeds gereserveerder geworden. Op alweer zijn derde soloplaat stript hij alles tot de essentie. Op het oog zijn het simpele, zoete liedjes over het hier en nu, met een flinke dosis melancholie. Van de murderballad Vincent, het verhaal van een vrouw in een gebroken huwelijk die verlangt naar een andere man, naar het prachtige maar vooral breekbare 21 Days.
Het lijkt een romantisch, pijnlijk liedje te zijn over een verloren liefde maar gaat over het afkicken van verslavingen. Vermomd als een stukgelopen relatie waar hij naar terugverlangt zingt hij "21 days till I don't miss you". Wetend dat het beter voor hem is verder te gaan en met een mooie knipoog naar het gezegde "21 days to break a habit" uit de psychologie. Zijn nieuw ontdekte tederheid en intimiteit levert een weliswaar kort, maar mooi plaatje vol prachtige luisterliedjes op.

Tracks

Disc 1
1. When You're Ready
2. 21 Days
3. Vincent
4. I Don't Mind (If I'm With You)
5. Lonely For You Only
6. Horses
7. Hard Feelings
8. You Have Stolen My Heart

nieuwsbrief