Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
SWITCHBLADE, LABOMBA, LP,

LABOMBA

SWITCHBLADE

Drager: LP (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 4079805 EAN:
€ 24,99
RECENSIE
Labomba live in Plato Leidenre (23.01 20:00)
Donderdag 23 januari geeft Labomba een optreden in Concerto en wordt het album 'Swithblade' gepresenteerd. Aanvang 20:00, toegang is gratis meer info

Labomba live in Concerto Recordstore (31.01 17:00)
Vrijdag 31 januari geeft Labomba een optreden in Concerto en wordt het album 'Swithblade' gepresenteerd. Aanvang 17:00, toegang is gratis meer infoLaBomba is een Amerikaans/Nederlands powertrio uit Den Haag.
De band klinkt heel Amerikaans.....en dat is geen wonder.
Bassist David Bordeaux komt uit Jacksonville, Florida.Gitarist Maroen Franse studeerde al op zijn 16e gitaar in LA en drummer Peter Nelissen werkte jarenlang voor het Amerikaanse blad Billboard dat in Amerilka o.a. alle hitlijsten beheerd.
In 2016 begonnen de drie ervaren songwriters en muzikanten hun samenwerking en het feit dat ze alle drie lead vocal kwaliteiten hebben zorgt voor een unieke harmonie en meerstemmige zang die hen niet alleen gemakkelijk af gaat, maar ook nog eens heel vet klinkt, daar waar de meeste bands blij zijn dat ze 1 goede lead stem kunnen vinden.

In 2018 kwam, hun eerste album "Fresh, Loud en Different" uit en hun nieuwe album "Switchblade" zal tijdens Eurosonic gereleased worden op 15 januari. De mannen spelen daar een showcase op 17 januari op het Pinguin Radio Stage.
Vanaf 15 januari is het album te koop bij alle PLATO vestigingen in Nederland. "Switchblade" is opgenomen en geproduceerd in België door Jannes van Rossom. Live technicus en producer van o.a. Triggerfinger en solo projecten van Mario Goossens.
Op het album staan 6 studio tracks en 3 live tracks, opgenomen in Paradiso (Amsterdam). Paard (Den Haag) en Gebouw-T (Bergen op Zoom).De muziek is te omschrijven als rocky, catchy, dynamisch en vooral live met veel energie en driestemmige zang.
Een live trio dat je gewoon moet gaan zien.

Boycot van streaming services.
Voor de release van dit album zal de band alle streaming services volledig negeren. Streaming is de doodsteek voor nieuwe (rock)muziek waar je als songwriter ook nog eens niets aan verdient. In plaats daarvan komt de band naar de mensen toe door o.a. een serie in-store optredens bij Concerto & Plato in Nederland en de nodige live/radio optredens.
Het album is te koop via de winkels van Concerto en Plato en via de website van de band waar ook een bijzondere gratis download te krijgen is van een van de albumtracks.
Recensent : Redactie
Datum : 1-07-2020
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
363
363 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO