Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
MUSICAL OFFERING, FEICO DEUTEKOM, CD, 0801837605211

FEICO DEUTEKOM

MUSICAL OFFERING

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 4086323 EAN: 0801837605211
€ 19,99
RECENSIE
Feico Deutekom speelt op het podium van Concerto muziek van zijn nieuwe cd Musical Offering met muziek van de Amerikaanse componist Philip Glass. De muziek van Philip Glass, grondlegger van minimal music, is enorm populair en onder meer bekend van zijn soundtracks van films als The Hours en baanbrekend muziektheater als Einstein on the Beach. Ritmische en opzwepende muziek wordt afgewisseld met langzame, rustgevende klanken om bij weg te dromen en daarom is staat deze muziek hoog op de lijst bij zowel liefhebbers van klassiek als van popmuziek.
 
Bijzonder is dat de stukken die Feico zal spelen grotendeels nieuwe bewerkingen voor piano zijn van muziek die Glass oorspronkelijk schreef voor ensembles. Glass gaf Feico de vrije hand bij de keuze van stukken ter bewerking en de samenstelling van het programma. U hoort muziek van Glass zoals die nog niet eerder geklonken heeft, zoals Facades from Glassworks, Company, Passages en Les Enfants Terribles. Ook speelt Feico een paar van de wonderschone Etudes voor piano.
 
De cd Musical Offering verschijnt op 31 januari, op de 83-ste verjaardag van Glass, wereldwijd uit op zijn eigen prestigieuze composers label Orange Mountain Music.

Recensent : Redactie
Datum : 23-01-2020
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
364
364 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO