Open main menu

winkelmandje

Geen artikelen geselecteerd
GRATIS VERZENDING CD’S VANAF 25,- LP’S VANAF 50,- OF AFHALEN IN DE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO VOOR 16:00 BESTELD MORGEN IN HUIS

Recensie

Daniel Romano is zo’n muzikant die de indruk wekt dat zijn dagen minstens 60 uur lang zijn in plaats van 24. In duizelingwekkende vaart brengt hij muziek uit. Zo zijn er dit jaar al drie (!) soloplaten uitgekomen en bracht hij de afgelopen tijd ook fenomenaal werk uit met een powerpop-band genaamd Ancient Shapes. En in mei 2020 kwam daar ook nog eens een punkplaat bij van de formatie Spider Bite waar Romano deel van uitmaakt.
Nou, zult u denken, dan is er vast niet veel tijd meer over. U heeft het mis, want het collectief Daniel Romano’s Outfit bracht in 2020 al drie (!) albums uit. Okay, daar zat één live-album (Okay Wow) en één eerbetoonalbum bij (een elektrische variant van het Dylan-album Infidels), maar toch. Nu is van laatstgenoemde band zelfs een vierde album verschenen genaamd How Ill Thy World Is Ordered. Heerlijke Beatlesque, Band-achtige songs van de bovenste plank. Verkent Romano als soloartiest de countrymuziek, dit collectief eert de americana op werkelijk geweldige wijze. Houdt het dan nooit op met die Canadese kameleon? Gelukkig niet. We spreken u hoogstwaarschijnlijk volgende maand wel weer.
Door Dennis Dekker op 2020-09-15

nieuwsbrief