gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

112 pagina’s, 210 x 280 mm, Hardcover

Luchtwegen is autobiografische fictie door drie vijftigers die elkaar al een leven lang kennen, charmant in beeld gebracht door Étienne Davodeau, wiens tekeningen zoals altijd van een bedrieglijke eenvoud zijn.

Luchtwegen – de kaarsrechte routes van passerende vliegtuigen – zijn in dit verhaal een metafoor voor de saaie, uitgestippelde levens die de meesten van ons te wachten staan.
De auteurs laten zien dat het leven een stuk interessanter wordt als je niet altijd in de pas loopt – ook al kun je dan niet altijd voorkomen dat je anderen teleurstelt of pijn doet. De vijftigjarige Yvan ontdekt dit noodgedwongen als hij binnen één jaar zijn ouders en zijn baan verliest. Omdat zijn kinderen zijn uitgevlogen en zijn vrouw aan de andere kant van de wereld werkt, is hij op zichzelf aangewezen en besluit hij de balans op te maken van zijn leven tot nu toe. Luchtwegen is autobiografische fictie door drie vijftigers die elkaar al een leven lang kennen, charmant in beeld gebracht door Étienne Davodeau, wiens tekeningen zoals altijd van een bedrieglijke eenvoud zijn.

Door Redactie op

nieuwsbrief