gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Waarom keert de wereld zich af van de democratie? En wat kunnen we hieraan doen? Voormalig adviseur van Barack Obama en bestsellerauteur Ben Rhodes neemt ons mee in zijn persoonlijke en prachtig geschreven zoektocht naar antwoorden.
Rhodes signaleert dat de democratie wereldwijd onder vuur ligt. Op zoek naar verklaringen voor deze ontwikkeling spreekt hij politici, activisten en dissidenten in landen als Rusland, China en Hongarije over het opkomende nationalisme en autoritarisme. Deze enerverende expeditie leert hem dat de toekomst van de democratie allerminst zeker is.
Na de val is een ambitieuze en noodzakelijke ontdekkingsreis: langs het ongebreidelde kapitalisme van na de Koude Oorlog, de opkomst van het militarisme na 9/11 en het aanhoudende racisme dat het verzet tegen Amerika’s eerste zwarte president aanwakkerde. Rhodes toont hoe belangrijk het is om te blijven vechten voor de waarden die onze maatschappij kenmerken – voor onszelf en voor de hele wereld.
Door Redactie op

nieuwsbrief