gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

et vierde album van het iconische Nederlandse muziekgezelschap Doe Maar kent als basis het album Doris Day en andere Stukken. Deze remixversie is gebaseerd op de Jamaicaanse traditie om een album van alternatieve versies te voorzien. Echo en galm spelen daarin een populaire rol, een gegeven dat we ook terug horen op de plaat Doe De Dub. Als één van de eerste dubplaten in het Nederlandse muzieklandschap bracht Doe Maar de Caribische muziek dichter huiswaarts. De diepe bas en de effecten op de slaggitaar maken van dit album de perfecte discodubversie.

Doe Maar is één van de populairste bands die Nederland ooit heeft gekend. Begin jaren '80 braken ze bij het publiek door met singles als “32 jaar”, “Doris Day” en “De Bom”. Het betekende het begin van een lange en succesvolle carrière waarin de mannen uitgroeiden tot ware iconen uit het Nederlandse muziekcircuit. Nadat de band in 1984 uit elkaar ging, kwamen ze in 2011 weer samen voor een grote reünie, inclusief nieuwe muziek en een grote clubtour.


SIDE A
1. SITUATIE
2. HELP
3. KAA
4. ALL E.S.

SIDE B
1. WINNETOU
2. 1 + 1 = 3
3. OKÉ
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Situatie
2. Help
3. Kaa
4. All E.s.
5. Winnetou
6. 1 + 1 = 3
7. Oki

nieuwsbrief