gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

250 x 300 mm, 196 pagina‘s, Hardcover

De eindeloze wereld Een uiterst geslaagde samenwerking tussen een striptekenaar en een specialist op het gebied van energiekwesties en de invloed hiervan op het klimaat. Helder en niet verstoken van humor, legt dit lijvige boek de ingrijpende veranderingen uit die onze planeet momenteel doormaakt, en wat dit nu al tot gevolg heeft.
In Frankrijk is dit album met veel lof ontvangen, er zijn inmiddels in een paar maanden 250.000 boeken verkocht!
Le Point spreekt van een meesterwerk.

Jean-Marc Jancovici ondersteunt zijn goed beargumenteerde visie door het energievraagstuk en de klimaatverandering centraal te stellen.
Wat zijn de consequenties en wat kunnen we en/of willen veranderen op het economische (de race om groei ten koste van alles), ecologische en maatschappelijke vlak? Zijn heldere en boeiende uiteenzetting nodigt uit tot reflectie over deze complexe onderwerpen, in het bijzonder over die van de energietransitie.
Christophe Blain plaatst zichzelf tegelijkertijd in de rol van toehoorder en (humoristische) commentator, zoals hij ook deed in zijn boeken "In de keuken met Alain Passard" en "Quai d'Orsay" .

Kortom:
In 196 pagina’s kunt u wereld beter leren begrijpen, heel eenvoudig!
Door Redactie op

nieuwsbrief