gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Indie only: Limited edition double opaque mint 140g vinyl housed in a gatefold sleeve with two printed inner sleeves and an exclusive 12” art card featuring ODESZA.

Elektronica duo Odesza is terug met de opvolger van de succesvolle voorgangers In Return (2014) en A Moment Apart (2017). Het is duidelijk dat vanuit Seattle opererende Harrison Mills en Clayton Knight door het aangaan van veel samenwerkingen met bekende popsterren, zoals Leon Bridges, Regina Spektor en Ry X, hun muziek met succes tot ver buiten hun harde kern hebben uitgebreid. Voor het nieuwe album The Last Goodbye reikt de ambitie nog wat verder; symfonisch, weids en emotioneel meeslepend. Nostalgisch maar geworteld in het heden, is het album een sonische ervaring met thema's van verbinding en herinnering. Zoals ze zelf zeggen: “Is er ooit een echt een laatste afscheid? Wij denken van niet. Dus, van ons aan jou. The Last Goodbye, het album." Voor de eerste single en tevens titeltrack is het duo de samenwerking aangegaan met soul icoon Bettye LaVette en ook de track met Charlie Houston is een killer. En dan zijn er ook nog samenwerkingen met The Knocks, MARO, Låpsley, Ólafur Arnalds, Julianna Barwick en Izzy Bizu.
Door Erik Damen op

nieuwsbrief