gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Unison Life is een verhaal van dromen en streven naar een leven van totale rust en balans. Stefanie Mannaerts (zang/drums) benoemt met deze plaat de grootste valkuil waar ze steeds zelf in blijft trappen: de zoektocht naar een harmonieus leven zonder veel discussies en ups en downs. Het is een thema dat doorheen de hele plaat voelbaar is. In Dust, de eerste single van Unison Life die afgelopen maand al uitkwam, gaf ze al aan het moeilijk te hebben met veeleisende vriendschappen. Over “Liar” zegt Mannaerts: “Zeker wanneer het wat moeilijker wordt of wanneer relaties met anderen slechte energie van me vragen, kies ik ervoor om dingen uit de weg te gaan, en te zwijgen over wat me raakt. Of gewoon erover te liegen voor de goede vrede. Op dat moment lijkt dat het makkelijkste of wil ik gewoon niemand te kwetsen. Maar op termijn halen die goedbedoelde leugens je toch weer in en blijkt die rust die er was een grote illusie.”

Die dualiteit van die leugens en het leven achter een opgetrokken masker vertaalde de band naar een nieuwe video voor de single “Liar”. Voor deze video trok Mannaerts samen met director Maximiliaan Dierickx naar de woestijn in de buurt van Marrakech en Essaouira in Marokko.

Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Miles Away
2. Brave
3. Victoria
4. What Have We Done
5. Dust
6. Liar
7. Chainlife
8. Storm
9. Dreamlife
10. Desert Rain

nieuwsbrief